» Отдых » Новости туризма

У київському метро 15 хвилин не ходили потяги

    всего 84291 отеля

У київському метро 15 хвилин не ходили потяги

Сьогодні вранці, 1 вересня, на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену близько 15 хвилин не ходили потяги.

"Вранці на Сирецько-Печерській лінії перед станцією Осокорки через технічну несправність зупинився потяг", - повідомила начальник прес-служби Київського метрополітену Надія Шумак.

За її словами, за службовою інструкцією, якщо протягом п'яти хвилин машиніст поїзда, що зупинився не може усунути несправність і почати рух, то необхідно викликати технічну допомогу для звільнення шляху від несправного поїзда.

За словами пасажира, що перебував в одному з потягів, що рухався з лівого берега на правий, потяг зробив технічну зупинку перед станцією Осокорки, яка тривала 3-5 хвилин.

Крім того, по ходу маршруту на лівому березі, потяг рухався ривками, то прискорюючись, то різко уповільнюючи рух. На станцію Видубичі потяг прибув в 8:57 і простояв там близько 10 хвилин. На інших станціях гілки (крім Кловської) потяг зупинявся на 1,5-2 хвилини.

Таким чином, тривалість поїздки від станції Харківська на лівому березі до метро станції Палац спорту склала близько 40 хвилин, в той час як зазвичай така поїздка триває 26-28 хвилин.

У прес-службі метрополітену також повідомили, що технічна несправність сталася з одним із складів, який вже був в експлуатації.
01 сентября 2010, 10:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт