» Отдых » Новости туризма

Що впала в Акабе ракета не відіб'ється на турпотоке

    всего 84291 отеля

Що впала в Акабе ракета не відіб'ється на турпотоке

Інцидент з ракетою, що вибухнула в понеділок вранці в Акаба, не повинна відбитися на відвідуванні курортів Червоного моря, заявили офіційні представники.

Ракета, випущена «з території, яка не належить Йорданії,» впала на міське узбережжі в понеділок, убивши одного жителя Йорданії і завдавши поранення ще чотирьом громадянам.

Міністр туризму та культури Сузанна Афан (Suzanne Afanah) підкреслила, що у вівторок після обіду життя в Акабе повернулася в звичне русло. «Ми прибули в Акабу після події і побачили, що туристи займаються своїми буденними справами. Деякі з них були на пляжі, хтось як зазвичай знаходився в готелі, »- повідомила міністр The Jordan Times, додавши, що завантаженість більшості готелів Акаби становить 90%.

«Ми говорили з деякими туристами, які заявили, що інцидент не порушить їхніх планів, вони насолоджувалися прекрасною погодою в Акаба,» - говорить міністр, наголошуючи, що багато відпочиваючі навіть не помітили цього «трагічного» події.

Туристи, до яких звернулася The Jordan Times, також підтвердили, що вони продовжать свою відпустку, сказавши, що дана подія носить «випадковий характер» і не вплине на їх бажання приїхати в Акабу знову.

«Я не раз був в Акаба, і я не дозволю, щоб подібні випадки заважали мені насолоджуватися тут відпочинком,» - сказала російська туристка Вікторія Худенко, додавши, що вона почула про ракету, тільки вийшовши з готелю разом зі своїми друзями. «Я ходив по магазинах і добре провів час, я приїду в Акабу ще,» - сказав турист з України.

Російський турист Роман Калачов вважає, що це був терористичний акт: «Це кримінал, терористичні напади відбуваються скрізь. Однак сталося не змусить мене відмовитися від повторного приїзду в Акабу, у мене з нею пов'язані приємні враження, »- додав Роман, повідомивши, що він багато разів займався тут з друзями дайвінгом і параглайдінгом.

Тим часом Асоціація йорданських хотельеров (Jordan Hotels Association - JHA) заявила, що бронь на готельні номери через пригоди ніхто не відміняв і ситуація цілком звичайна. «Готелі у місті завантажені по максимуму, деякі 5-зіркові готелі заброньовані повністю,»-повідомив глава JHA Ясар Майалаті.

Хочуть це третя з 2005 року ракета, що потрапила в Акабу, на туристичному секторі дана подія не відбилося: цифри демонструють зростання числа туристів, що відвідують місто.

22 квітня поточного року потрапили в Акабу дві ракети не завдали втрат. Однак, в 2005 році ракета, випущена з військового американського корабля в Акаба, вбила йорданського солдата.

За даними влади за перший квартал 2010 року портове місто відвідало близько 94 308 туристів, що зупинилися там на нічліг.
04 августа 2010, 17:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт