» Отдых » Новости туризма

Комерсант: Укранцам буде легше влаштуватися на роботу в Польщу

    всего 84291 отеля

Комерсант: Укранцам буде легше влаштуватися на роботу в Польщу

Міністерство праці та соціальної політики Польщі розробило постанову, в якій пропонується зробити постійним спрощений порядок прийняття на роботу громадян України та інших східноєвропейських країн, повідомляє видання Коммерсант-Україна в статті Польща спростила механізм працевлаштування для українців.

Як відзначає видання, спрощений порядок був введений в якості екперімент в цьому році. Польська влада залишилися доволно його результатами.

Відповідно до запропонованого порядку, польський роботодавець повинен лише повідомити про свій намір прийняти на роботу громадянина східноєвропейської країни в місцеве бюро праці. В цю установу він зобов'язаний надати докази відсутності у іноземця прострочених боргів і претензій з боку правоохоронних органів на батьківщині. Після цього іноземець має право працювати в країні півроку.

Крім того, уряд Польщі має намір спростити порядок повторного прийому на роботу тим же роботодавцем.

За даними міністерства, в 2008 році польські компанії прийняли на роботу 156 тисяч громадян країн Східної Європи, в 2009 році - 189 тис.
01 сентября 2010, 10:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт