» Отдых » Новости туризма

Музей храму Христа Спасителя в Москві переїде

    всего 84291 отеля

Музей храму Христа Спасителя в Москві переїде

Згідно з розпорядженням, підписаним і. о. мера Москви Володимир Ресін, музей храму Христа Спасителя, розташований в галереї Преображенської церкви, буде переміщений в будівлі музейного комплексу " провіантських склади ".

Комплекс, розташований за адресою: Зубовський бульвар, 2, знаходиться на реконструкції. Концепція розвитку музею припускає також будівництво нових будівель. Завершення робіт заплановано на 2012 рік, коли відзначатиметься 200-річчя Вітчизняної війни 1812 року. Будівлі " провіантських склади " були побудовані в 1829-1831 роках московським зодчим Федором Шестаковим за проектом петербурзького архітектора Василя Стасова.

Зі зверненням про переміщення музею храму Христа Спасителя в мерію звернулася Московська патріархія. Як зазначив представник московської влади, в галереї Преображенської церкви планується зберегти розділ експозиції з історії відтворення храму Христа Спасителя.
26 августа 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт