» Отдых » Новости туризма

Авіанова продає більше третини квитків за мінімальним тарифом

    всего 84291 отеля

Авіанова продає більше третини квитків за мінімальним тарифом

Бюджетна авіакомпанія " Авіанова " заявила, що більше третини її пасажирів купують квитки за мінімальним тарифом, який зазвичай становить 250 рублів плюс збори. Величина зборів варіюється в залежності від напрямку - в максимумі до 664 рублів. Останнім часом мінімальні ціни часто нижчі, ніж 250 рублів плюс збори. Всього за мінімальною ціною компанія продала 37% розкуплених на даний момент квитків. Ними скористалися близько 330 тисяч пасажирів з 900 тисяч перевезених компанією за перший рік роботи.

Близько 20 % доходів " Авіанова " становлять надходження від різних додаткових послуг - зокрема, за вибір місця в салоні літака, харчування в дорозі, провезення багажу. Компанія розраховує збільшити в майбутньому цей показник. В іншої російської компанії, яка практикує платні послуги ( Sky Express ), відсоток таких надходжень в два з гаком рази нижче. Слід, однак, мати на увазі, що багаж на рейсах Sky Express безкоштовний.
26 августа 2010, 15:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт