» Отдых » Новости туризма

Кримські ліси стануть доступні для туристів тільки після злив

    всего 84291 отеля

Кримські ліси стануть доступні для туристів тільки після злив

Кримські ліси відкриють для відвідування численними туристами тільки після двох-триденних дощів. Однак найближчим часом на півострові обіцяють спекотну і суху погоду, тому заборона знімуть не раніше вересня місяця. До того ж на цьому тижні в Ялтинському горнолесного природному заповіднику сталося дві пожежі.

За оперативними даними кримського главку МНС, обидва пожежі сталися на території Гурзуфського лісництва. Близько третьої години ночі спалахнула суха трава в районі 16-го кварталу, а через 45 хвилин лісова підстилка загорілася в 14-му кварталі. Пожежні вважають, що причиною пожежі послужив підпал, передає «Новий Регіон».

Варто відзначити, що в Криму всі лісові масиви продовжують залишатися закритими для відвідування туристами і місцевими жителями, і про можливе зняття заборони буде оголошено офіційно орієнтовно не раніше вересня.

Для того щоб доступ був відкритий, необхідно 2-3 дні злив, щоб зволожити землю і пересохлу траву, вважають в кримському відділенні МНС. Нагадаємо, заборона на відвідування лісів був введений на території України і Криму 5 серпня рішенням Ради з національної безпеки у зв'язку з аномально спекотною погодою.
26 августа 2010, 14:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт