» Отдых » Новости туризма

20 та 21 серпня Рига відзначає Дні міста

    всего 84291 отеля

20 та 21 серпня Рига відзначає Дні міста

У наступаючі вихідні столиця Латвії відзначає Свято Риги. У рамках свята муніципальний громадський транспорт буде безкоштовним, а рижан і гостей чекає безліч цікавих заходів. Одне з них - "Музика веж Старої Риги".

Захід вже одинадцятий рік поспіль пропонує сучасний погляд на традицію музикування на майданчиках популярних веж в містах Середньовіччя і ренесансу, повідомляє DELFI. lt. Вже з 13. 00 20 серпня звук труби з вежі церкви Святого Петра буде звіщати про початок кожної години, а о 20. 30 з балконів будинків на Ратушній площі і з вежі церкви Святого Петра будуть перегукуватися духовий квінтет 5-ata!, Духовий оркестр Auseklitiоs, трубач Вайріс Нартішс , трубач Гатіс Горкуша і група мідних духових інструментів Тапіолского молодіжного симфонічного оркестру.

Доповнить концерт сопрано молодої співачки Лайми Ледіна, а також звучання Відземського камерного оркестру. Історії та легенди про баштах Старої Риги, Ратушній площі і музикуванні в стародавній Ризі повідає диригент Іварс Цінкус.

Свято Риги щорічно відзначається в кінці літа. У цьому році масові гуляння в центрі та на околицях латвійської столиці пройдуть з 20 по 22 серпня. Нинішнє торжество присвячено 810-річному ювілею Ризького порту. З повною програмою можна познайомитися на спеціально створеному сайті.
19 августа 2010, 12:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт