» Отдых » Новости туризма

Фестиваль Kubana пройде цього літа в Ризі

    всего 84291 отеля

Фестиваль Kubana пройде цього літа в Ризі

Музичний фестиваль Kubana, від проведення якого відмовилися в Калінінградській області, пройде в Латвії з 6 по 9 серпня. Майданчиком для свята став острів Луцавсала (Lucavsala) в самому центрі Риги - домовленість між організаторами та мером латвійської столиці про місце проведення фестивалю вже досягнута.

Як повідомляє ТАРС, після несподіваного скасування " Куба " в Калінінградській області, організаторам надійшло безліч пропозицій з десятків регіонів Росії і країн ближнього зарубіжжя. Продюсер фестивалю Ілля Островський зазначив, що організатори вже " налаштувалися провести це літо на Балтійському узбережжі ", тому вибрали Ригу. Збережено і початкові дати заходу.

Нагадаємо, що для поїздки в Латвію росіянам необхідна національна або шенгенська віза. Практика попередніх років показує, що країна, на території якої проходить те чи інше масовий захід, може забезпечити полегшену процедуру отримання віз для глядачів, які пред'являть вхідні квитки. Організаційні питання по фестивалю Kubana обговорюватимуться в найближчі дні на розширеній зустрічі організаторів свята і властей латвійської столиці в Ризькій думі.

За повідомленнями оргкомітету фестивалю, про участь у ньому цього року заявили популярні колективи та виконавці з Росії, Великобританії, Греції, Ізраїлю, Ісландії, Іспанії, США, Франції та Швеції.
22 июня 2015, 14:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт