» Отдых » Новости туризма

Круїзний лайнер «Princess Cruise» шукав у острова Міконос чи то людини, чи то стілець

    всего 84291 отеля

Круїзний лайнер «Princess Cruise» шукав у острова Міконос чи то людини, чи то стілець

Круїзний лайнер «Ruby Princess» компанії «Princess Cruises», перебуваючи в околицях острова Міконос, ненадовго відхилився від взятого курсу, щоб врятувати людину, що опинилася начебто за бортом. У підсумку, правда, з'ясувалося, що оголошений в розшук - зовсім навіть не людина, а, судячи з усього, синій шезлонг з верхньої палуби. В інтерв'ю виданню «Cruise Critic» віце-президент круїзного оператора по зв'язках з громадськістю Джулі Бенсон (Julie Benson) відзначила, так званий суб'єкт за бортом не належав ні до пасажирів, ні до членів екіпажу. Вона припустила, що комусь із пасажирів привиділося щось або хтось у воді, про що він негайно сповістив капітана, а той наказав почати пошук, одночасно поінформувавши берегову охорону Греції. Команда корабля продовжувала пошуки до настання сутінків. Але, за словами Бенсон, це ніяк не вплинуло на графік руху.

Міркуючи в редакторській колонці «Cruise Critic» на тему, що ж все-таки привиділося у воді, Су Брайант (Sue Bryant), провідна весь минулий тиждень (на маршруті від Рима до Венеції) прямий блог з корабля, процитувала його капітана, який послався на інформацію одного з пасажирів, який бачив за бортом синій шезлонг. Не заперечуючи справедливість усього сказаного щодо крісла для засмаги, Бенсон уточнила, що свідок не зміг дати однозначної відповіді на питання, плавав чи шезлонг порожнім або на ньому все-таки був чоловік, у зв'язку з чим (додала вона) капітан прийняв рішення відновити пошуки. За інформацією головної піарниці компанії, в якій вона посилається на місце виявлення загадкового предмета (а саме приблизно в 200 метрах від лайнера), капітан встановив, що він не міг випасти з борту «Ruby Princess». Оскільки з настанням темряви можливості «Ruby Princess» звелися практично до нуля, лайнер на повному ходу рушив уперед по своєму маршруту.
19 августа 2010, 10:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт