» Отдых » Новости туризма

У Юрмалі відкрилися чотири нових готелі

    всего 84291 отеля

У Юрмалі відкрилися чотири нових готелі

У самий розпал сезону Юрмала пропонує для своїх гостей нові місця розміщення - за останній час в місті стало на чотири готелі більше.

У самому центрі Юрмали, наприкінці популярної серед туристів вулиці Jomas відкрився новий апарт-готель Semarah. 11 упорядкованих апартаментів знаходяться у відреставрованому дерев'яному будинку, побудованому в 1910 році. Для зручності гостей Semarah Hotel Apartments пропонує безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi, сейф, пральня за замовленням, щоденне прибирання і трансфер до аеропорту. Також тут працює ресторан Pintxo, салон краси Maija і бутик, повідомляє відділ з туризму і зовнішніх зв'язків міської думи. Вартість проживання в новому готелі надається за запитом.

Готель Villa Alvīne на вулиці Ikšķiles розташована в чотириповерховому особняку, побудованому в місцевому стилі - дерев'яна різьба на фасаді, а також старовинні репродукції з видами Юрмали, що прикрашають інтер'єр. Комплекс розташований близько до пляжу і концертного залу " Дзінтарі " і пропонує апартаменти, які ідеально підходять як для довгострокового, так і для короткострокового проживання. У кожному з 23 номерів - кабельне та супутникове телебачення, 1-2 ванні кімнати з ванною або душем, балкон або тераса, кондиціонери, доступ в інтернет по Wi-Fi. При готелі є охоронювана підземна автостоянка, також надається трансфер до аеропорту Риги. Для найменших гостей обладнана ігровий майданчик. Ціни на апартаменти надаються за запитом.

Поруч з лісопарком Дзінтарі відчинив свої двері новий Apartment Dzintari Park. Це повністю оновлений комплекс обладнаних квартир-студій (спальня, гардероб, кухня, ванна і балкон) площею від 45 квадратних метрів, для довгострокового і короткострокового перебування. Готель розташований всього в 10 хвилинах ходьби від піщаного пляжу Ризького затоки і в 15 хвилинах від вулиці Jomas. Готель пропонують автомобілі та велосипеди в оренду, а також трансфер в аеропорт або на вокзал. Вартість проживання в Apartment Dzintari Park повідомляється за запитом.

На вулиці Jaunā ielā в центрі міста відкрився New Butique Hotel Jūrmala. Це невеликий готель з затишними номерами та рестораном. У кожному номері - супутникове телебачення, тапочки та халати у ванних кімнатах. Гостям пропонуються відпочинок на упорядкованій терасі з кріслами і шезлонгами, доступ в інтернет по Wi-Fi, прокат автомашин і різні можливості з організації банкетів. Вартість проживання в New Butique Hotel Jūrmala - від 73 євро за двомісний номер на добу.
04 августа 2013, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт