» Отдых » Новости туризма

Вже півтора мільйона росіян мають 10-річні закордонного паспорта

    всего 84291 отеля

Вже півтора мільйона росіян мають 10-річні закордонного паспорта

З 1 березня 2010 року - моменту введення закордонних паспортів 10-річного терміну - їх видано вже півтора мільйона. Федеральна міграційна служба (ФМС) РФ не планує змінювати терміни оформлення закордонних паспортів, хоча має намір робити це швидше формальних вимог, заявив перший заступник директора ФМС Михайло Тюркін.

Скорочення термінів оформлення закордонних паспортів на практиці він пов'язав з підвищенням рівня роботи свого відомства, повідомляє Інтерфакс. "Сьогодні служба працює абсолютно на іншому якісному рівні, сьогодні це зовсім інша служба, з іншим ставленням до громадян Росії. Стан підрозділів дев'ять років тому і сьогодні - це небо і земля. Так, є проблеми, але без проблем неможливо", - відзначив він.

За його словами, зараз ФМС збільшує кількість щодня оформлюваних закордонних паспортів у зв'язку з нещодавно сталася аварією в НДІ "Схід", коли виготовлення документів було призупинено на тиждень.

"Ми починаємо ліквідувати ту чергу, яка утворилася завдяки цій аварії. Якщо в середньому ми в день приймали близько 12 тисяч заяв, то зараз ми виготовляємо близько 17-20 тисяч паспортів", - сказав Михайло Тюркін. Він нагадав, що причина аварії банальна - "через спеку потекли кондиціонери, залили частково техніку, яка забезпечує роботу системи".

Представник ФМС також зазначив, що ФМС технічно готова ввести такий формат при оформленні документів, як зняття відбитків пальців, але не озвучив можливих термінів нововведення.
19 августа 2010, 10:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт