» Отдых » Новости туризма

Юрмала запрошує на фестиваль спа і йоги

    всего 84291 отеля

Юрмала запрошує на фестиваль спа і йоги

8 і 9 червня в Юрмалі відбудеться перший фестиваль SpaYogaFest. Організатором виступає Балтійська спа - асоціація, яка вирішила об'єднати шанувальників йоги і спа, аюрведичні і косметичні компанії в рамках одного заходу.

Місцем проведення стане готель Jūrmala Spa, Розташована за адресою: вулиця Jomas 47/ 49. На фестивалі працюватимуть два майданчики: одна присвячена йоги та музиці, друга - масажам, лекціям та майстер -класам, повідомляє РИА " Новости ". У програмі свята - конкурс з масажу MassageGrandPrix'13, заняття йогою, тренінги з психології, майстер -класи з спа - кухні, музична програма, подарунки. Організатори підкреслюють, що захід розрахований на туристів різного віку. Для наймолодших відвідувачів буде організовано дитяче простір, де малюки навчаться їх першим асанам, займуться казкотерапією та розвиваючими іграми.

Юрмала - це найбільший прибережний курорт Прибалтики з багатою історією і розвиненою інфраструктурою відпочинку. Літній сезон цього року тут офіційно стартує 18 травня.
16 мая 2013, 12:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт