» Отдых » Новости туризма

На півроку закритий доступ до статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро

    всего 84291 отеля

На півроку закритий доступ до статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро

Доступ до всесвітньо відомої статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро тимчасово закритий: зливові дощі, що пройшли в місті минулого тижня, завдали цій місцевості серйозної шкоди. У результаті численних обвалів серйозно пошкоджені ділянки асфальтової траси до статуї, а також ведуча до її підніжжя залізниця.

Одночасно призупинено роботи з реставрації монумента, які повинні були завершитися в серпні, повідомляє РІА "Новости". За попередніми оцінками, туристи зможуть знову відвідати статую не раніше ніж через шість місяців.

38-метрова статуя Христа-Спасителя розташована на горі Корковадо (Корковаду) на висоті 709 метрів. З оглядового майданчика біля її підніжжя відкривається мальовничий вид на Ріо-де-Жанейро, національний парк Тіжука, Атлантичний океан і затоку Гуанабара, в гирлі якого розташовано місто.

Щорічно статую відвідують до мільйона людей, з них понад 700 тисяч - іноземні туристи. За оцінками державного туроператора Riotur, в результаті закриття статуї бюджет міста буде втрачати щоденно 100 тисяч бразильських реалів ($ 56 тисяч).
14 апреля 2010, 15:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт