» Отдых » Новости туризма

Новий екоготель відкрився в Бразилії

    всего 84291 отеля

Новий екоготель відкрився в Бразилії

У бразильських горах Серра-ду - Мантікейра ( Serra da Mantiqueira, 170 кілометрів на північний захід від Ріо - де-Жанейро ) відкрився готель Botanique. На реалізацію проекту пішло вісім років. Як стверджують власники готелю, антрепренер Рікардо Семлер і його дружина Фернанда, їм вдалося зібрати все краще, що є в Бразилії - від молодих дизайнерів до природних матеріалів.

Комплекс лежить на висоті півтори тисячі метрів і складається з основної будівлі на шість апартаментів і 11 будиночків - шале, кожен - із власним садом. При будівництві використовувалися валуни з місцевої річки, кам'яна плитка з розташованої неподалік шахти, а вікна і стельові балки виконані з упалих тут же столітніх дерев.

До послуг гостей - спа - центр, де їм запропонують процедури, засновані на традиціях вихідців з Африки та індіанців Амазонії.

Примітно, що під'їжджати до готелю на автомобілях заборонено, щоб не сполохати мешкають тут пум - постояльців підвозять до готелю на гольф -кари.

Вартість проживання в Botanique становить від 995 євро ( повний пансіон ), пише CNTraveller. ru.
04 декабря 2012, 10:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт