» Отдых » Новости туризма

Напередодні карнавалу в готелях Ріо не залишилося вільних місць

    всего 84291 отеля

Напередодні карнавалу в готелях Ріо не залишилося вільних місць

З 5 по 8 березня в Ріо - де-Жанейро пройде знаменитий карнавал. Вже зараз, як свідчать дані Бразильської асоціації готельної індустрії, готелі міста заповнені на 95-99%. Особливою популярністю користуються готелі, розташовані в таких районах, як Копакабана ( Copacabana ), Іпанема ( Ipanema ) і Фламенго ( Flamengo ).

У цьому році місто розраховує прийняти до 756 тисяч туристів, що на 17% перевищить показники 2010 року, повідомляє РІА "Новости ". Якщо прогнози виправдаються, то міська скарбниця поповниться $ 559 мільйонами, що на 9,5% більше торішнього результату.

Бразильський карнавал з року в рік традиційно проходить в останній тиждень перед настанням великоднього посту. Це чи не головне свято країни, що збирає рекордну кількість як відвідувачів, так і учасників. Крім нестримних веселощів, туристи отримують тут прекрасну можливість познайомитися з культурою танцю самба у всьому його різноманітті.
04 марта 2011, 09:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт