» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель відкрився в Ріо-де-Жанейро

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель відкрився в Ріо-де-Жанейро

Готельна група AccorHotels перед самою Олімпіадою 2016 відкрила в Ріо-де-Жанейро перший в Бразилії готель з колекції MGallery by Sofitel. П'ятизірковий Santa Teresa Hotel RJ розташований в центрі міста, в оточенні особняків в колоніальному і неокласичному стилі, магазинів, ресторанів і музеїв. Недалеко від готелю знаходиться пляж Ботафого і набережна Глорія-Марина, а також головні визначні пам'ятки міста - статуя Христа-Спасителя, гора Пан-ді-Асукар (або Цукрова голова) та пляж Копакабана.

Santa Teresa Hotel RJ MGallery By Sofitel пропонує 44 розкішних номери площею від 30 квадратних метрів, обставлених дерев'яними меблями від знаменитого бразильського дизайнера, законодавця "меблевої моди" Серхіо Родрігеса. При готелі працюють ресторан бразильської кухні Tereze, яким керує "мішленовскіе" шеф Пабло Ферейра, і лаунж-бар Bar dos Descasados.

До послуг постояльців - сучасний спа-центр з величезним басейном під відкритим небом, сауною, хаммамом і масажними кабінетами. На всій території готелю - безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi. Вартість проживання - від $ 600 в добу.
29 июля 2016, 15:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт