» Отдых » Новости туризма

Сегмент мисливських турів в Естонії скоротився на 20%

    всего 84291 отеля

Сегмент мисливських турів в Естонії скоротився на 20%

У 2009 році Естонію відвідало менше туристів - мисливців за кордону, ніж у попередні роки. Зниження в сегменті мисливських і рибальських турів склало близько 20% від підсумків минулих років.

Як передає інформаційне агентство « dzd. ee », за останні роки популярність рибальського турізмав республеке значно виросла, і кількість турфірм і хуторів, що пропонують подібні послуги, збільшилась, при цьому інтерес до такого виду відпочинку в 2009 році знизився. Тому на хуторах було продано менше вирощеної для цих цілей риби - всього 484 тонни.

Що стосується сегмента мисливських турів, то в 2009 році туристам з-за кордону в Естонії була видана 3501 ліцензія на полювання, що на 20% менше, ніж роком раніше. Кількість естонських мисливців також зменшилося на 3. 5 тис. чоловік. Варто відзначити, що минулого року чисельність великої дичини продовжувала зростати, однак і полювали на неї більше. Виняток склали вовк, лось і козуля, на яких полювали відповідно на 53, 102 та 2290 особин менше, ніж рік тому.
02 августа 2010, 14:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт