» Отдых » Новости туризма

У Москві з'явиться три нових готелі Four Seasons і Rezidor Hotel Group

    всего 84291 отеля

У Москві з'явиться три нових готелі Four Seasons і Rezidor Hotel Group

Готелі під управлінням відомих мереж будуть побудовані на проспекті Вернадського, поряд з Кутузовським проспектом і на Ленінградському шосе.

Будівництво планують бізнесмени Рік нісані і зарах Ілієв, що володіють двома готелями біля Київського вокзалу (в тому числі колишньої «Україна»). Управляти готелями довірять компаніям Four Seasons і Rezidor Hotel Group.

У цьому році заплановано початок будівництва на Українському бульварі (поряд з Кутузовським проспектом) 5 * готелю Four Seasons. Ще два готелі 3 * недалеко від станцій метро «Південно-Західна» і «Войковська» будуть функціонувати під брендом Rezidor Hotel Group. Зараз Року Нісанову і зарах Ілієв належать дві московські готелі, керовані групою компаній Rezidor - це Radisson Royal Hotel Moscow (колишня «Україна») та «Radisson SAS Слов'янська», загальний номерний фонд яких налічує близько 950 номерів. Заявлений обсяг інвестицій в нові проекти - більш $ 1 млрд. на нові будівництва. За деякою інформацією, ця сума, а також кошти, які будуть спрямовані на реконструкцію існуючих готелів, дозволить побудувати від 1,7 тис. до 3 тис. нових номерів.
02 апреля 2010, 11:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт