» Отдых » Новости туризма

Готель Ritz-Carlton відкривається в Лос-Анджелесі

    всего 84291 отеля

Готель Ritz-Carlton відкривається в Лос-Анджелесі

У Лос-Анджелесі 2 квітня відбудеться відкриття готелю класу де-люкс Ritz-Carlton, розташованого в діловому центрі міста. Це стане завершальною стадією будівництва спортивного, житлового й розважального комплексу LA LIVE, розпочатого в 1999 році.

Готель розмістився у верхній частині 54-поверхової будівлі, в якому також знаходяться готель JW Marriott і резиденції Ritz-Carlton. Він має у своєму розпорядженні 123 номерами, в числі яких - 14 люксів і один номер Ritz-Carlton Suite, що є самим просторим в готелі - його площа складає 280 квадратних метрів. Тут є музична кімната з фортепіано, медійний кут, лаундж, кухня та їдальня.

До послуг гостей готелю - spa-центр з дев'ятьма процедурними кабінетами, ресторан вишуканої азіатської кухні WP24, очолюваний відомим шеф-кухарем Вольфгангом Паком, відкритий басейн, бар і фітнес-зал, розташовані на 26-му поверсі будівлі, а також центр Gallery Collection для проведення заходів, говориться в прес-релізі.

Також до послуг постояльців - spa-салон площею 750 квадратних метрів з процедурними кабінетами, парними і зонами для релаксації. На 26-му поверсі готелю розташовані басейн і фітнес-центр. Вартість проживання в Ritz-Carlton - від $ 369 за двомісний номер.
01 апреля 2010, 17:47


Тэги: Ritz-Carlton, Лос-Анджелес





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт