» Отдых » Новости туризма

Кращі можливості для спостереження за китами - в Домінікані

    всего 84291 отеля

Кращі можливості для спостереження за китами - в Домінікані

За даними дослідження, проведеного вченими Університету Британської Колумбії (Канада), Домінікана надає своїм гостям найкращі умови для спостереження за горбатими китами в Карибському регіоні. Тільки в затоці Самана працюють 43 судна і 10 туроператорів, в сезон (з січня по березень) пропонують подібні екскурсії для 25 тисяч туристів зі всього світу.

Спостереження за китами - популярний різновид екотуризму в різних країнах, наприклад в Ісландії, Австралії і ПАР. Всього протягом 2009 року більше 13 мільйонів людей взяли участь в екскурсіях зі спостереженням за китами в 119 країнах світу. Домінікана приймає найбільшу кількість таких туристів в своєму регіоні, говориться в прес-релізі туристичного офісу республіки.

Милуватися китами - одне з найпопулярніших занять для туристів в Латинській Америці: з 2008 року число мандрівників, які приїжджають сюди саме за цим, щорічно перевищує мільйон чоловік.

Зараз в південноамериканських водах мешкає близько 64 видів кутових, що становить 75% від світового різноманітності. Багато держав, в першу чергу Чилі, стверджують, що спостереження за китами може стати набагато більш вигідним і прибутковим заняттям, ніж їх винищення. У цілому дохід від цієї індустрії складає близько $ 1 мільярда в 90 країнах світу щорічно.
08 июля 2010, 13:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт