» Отдых » Новости туризма

Все більше готелів Домінікани мають безкоштовний Wi-Fi

    всего 84291 отеля

Все більше готелів Домінікани мають безкоштовний Wi-Fi

Швидкий і безкоштовний доступ в інтернет в наші дні є необхідністю для мандрівників різного віку. Відповідаючи сучасним тенденціям, все більше готелів Домінікани надають своїм постояльцям таку послугу.

В даний час понад 50 готелів, розташованих по всій території Домініканської Республіки, пропонують туристам безкоштовний Wi-Fi у зонах загального користування (хол, басейн, ресторани) та/або у номерах. У їх числі - Catalonia Punta Cana у Пунта-Кані, Luxury Bahia Principe на острові Кайо-Левантадо (Cayo Levantado, півострів Самана), BQ Santo Domingo в столиці країни, Balcones del Atlántico на курорті Лас - Терренас ( Las Terrenas ) і багато інших.

Саме наявність безкоштовного Wi -Fi є найважливішим критерієм для мандрівників при виборі готелю. Так, згідно з опитуванням TripBarometer, проведеним в січні 2013 року, безкоштовний доступ в інтернет знаходиться на другому місці (80% опитаних ) у списку найбільш значущих чинників, що дають готелю конкурентну перевагу. В іншому дослідженні, підготовленому порталом Hotels. com, 38% мандрівників розглядають цю послугу в якості ключової. Безкоштовний доступ в інтернет виявився для користувачів важливіше сніданків (25%), безкоштовного паркування (18%), комфортабельній ліжка (9% ), наявності фітнес- центру ( 3% ) і навіть обслуговування в номерах ( 2%).
01 июня 2013, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт