» Отдых » Новости туризма

Домінікана чекає туристів на карнавал

    всего 84291 отеля

Домінікана чекає туристів на карнавал

Сьогодні в Домінікані почався карнавал, який триватиме більше місяця, наповнюючи міста і провінції країни барвистими процесіями і музикою. Саме в цей час в Домінікану приїжджає безліч туристів, щоб зануритися в атмосферу карибського свята. Головне карнавальна хода відбудеться в Санто-Домінго в кінці лютого.

Щосуботи лютого практично у всіх більш-менш великих населених пунктах проходять яскраві ходи, при цьому святкові заходи мають свої особливості. Найцікавіші карнавальні паради проходять в Ла-Вега, Сантьяго, Санто-Домінго і Пунта-Кана, повідомляє Міністерство туризму Домініканської Республіки. Мандрівники відзначають, що саме в цих містах можна побачити найбільш колоритних і незвичайних персонажів маскараду в барвистих костюмах. Кращі учасники потім відправляються на головний парад - в Санто-Домінго, який, як правило, проходить в останні вихідні февраля.Главний герой карнавалу в Домінікані - кульгавий "диявол" з бичачим міхуром в руках. Місцеві жителі вірять, що удар по спині цим міхуром забезпечує щастя і удачу на весь рік. Карнавальні заходи будуть проходити по всій країні до початку березня.
24 января 2016, 12:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт