» Отдых » Новости туризма

Британія відзначить день народження Агати Крісті

    всего 84291 отеля

Британія відзначить день народження Агати Крісті

У цьому році виповнюється 120 років з дня народження "королеви детективу" Агати Крісті. Фестиваль, присвячений життю і творчості знаменитої письменниці, пройде з 12 по 19 вересня в околицях міст Торкі (Torquay) і Торба (Torbay) на південно-західному узбережжі Англії.

Як повідомляє VisitBritain, в рамках фестивалю будуть відзначатися такі події, як 90 років з дня виходу першої книги про бельгійському сищика Еркюля Пуаро "Таємниче пригода в Стайлз" і 80 років з моменту появи іншого відомого персонажа - міс Джейн Марпл, представленої читачам у 1930 році в романі "Вбивство в будинку вікарія".

Всього протягом фестивального тижня пройде понад 40 заходів, серед яких - театральні постановки, кінопокази під відкритим небом, свято квітів, морські та пішохідні екскурсії, лекції, танці і навіть вечері, учасникам яких належить розслідувати вбивство.

Агата Крісті народилася в місті Торкі (графство Девон). Вона увійшла до Книги рекордів Гіннесса як найбільш продавана письменниця у всьому світі. У Торкі є вулиця під назвою Agatha Christie Mile (Міля Агати Крісті), де можна побачити відразу кілька місць, які стали джерелом натхнення для її романів. Недалеко від Agatha Christie Mile знаходиться музей Торкі, в якому розташовується Галерея Агати Крісті, і вулиця Palk Street Gardens, де можна купити тематичні "детективні" сувеніри.
08 июля 2010, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт