» Отдых » Новости туризма

У Домінікані відкриється новий готель тільки для дорослих

    всего 84291 отеля

У Домінікані відкриється новий готель тільки для дорослих

Готельна мережа Royalton Luxury Resorts відкриє в Домінікані новий готель, який працює за системою " все включено ". Готель, розташований в Пунта - Кані, буде приймати тільки постояльців старше 18 років.

CHIC Punta Cana має вихід до пляжу Uvero Alto і запропонує гостям 323 прекрасно обладнаних сучасних номери з видом на океан, повідомляє міністерство туризму Домінікани. На території готелю буде безкоштовний доступ в інтернет по Wi - Fi. У готелі відкриються шість ресторанів, що пропонують найрізноманітнішу кухню - від екзотичних страв Марокко й Перу до традиційного домініканського "чураско" - м'яса, підсмаженого на вугіллі.

Також до послуг гостей будуть спа - центр і спорт- бар з регулярними трансляціями найбільших міжнародних змагань. Постояльців CHIC Punta Cana чекають також нічні розваги та діджейські сети. Готель розкриє свої двері для гостей 15 грудня. Вартість проживання зі знижкою на честь відкриття - від $ 154 на добу.
05 октября 2014, 18:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт