» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в Домінікані

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в Домінікані

У Домінікані відкрився новий готель, який працює за системою "все включено". Emotions Beach Resort By Hodelpa розташований в пляжній зоні Хуан-Доліо (Juan Dolio Beach) неподалік від Санто-Домінго.

Номерний фонд нового готелю на першому етапі склав 293 номери, але пізніше очікується відкриття ще 48 номерів. Кімнати розраховані на найрізноманітнішу цільову аудиторію - зокрема, в готелі є окремий корпус тільки для дорослих з 74 ексклюзивними номерами, а також зони для сімейного відпочинку та бізнес-туристів.

Гості, які зупинилися в корпусі VIP Essentia, розташованому на першій лінії пляжу і пропонує постояльцям 60 номерів, кожен з яких має доступ до приватного басейну, отримають в якості подарунка екскурсію в Санто-Домінго, повідомляє Міністерство туризму Домінікани.В готелі є три басейни, спа -центр і фітнес-зал, а також вісім ресторанів, снек-барів та кафе. Вартість проживання в новому готелі - від $ 86 з людини на добу.
02 декабря 2015, 09:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт