» Отдых » Новости туризма

Пропозиція для шанувальників фільму Секс у великому місті в готелі Нью-Йорка

    всего 84291 отеля

Пропозиція для шанувальників фільму Секс у великому місті в готелі Нью-Йорка

Нью-йоркський готель Mandarin Oriental підготував для своїх гостей спеціальну пропозицію Sex and the City Celebration з нагоди виходу сіквелу популярного фільму "Секс у великому місті", прем'єра якого призначена на 28 травня.

Гостей, що забронювали номер за спеціальною пропозицією, чекають ситний американський сніданок і прогулянка по значущим місцям серіалу і фільму. Тур по місту на лімузині, організований компанією On Location Tours, включає відвідування всіх найважливіших об'єктів Нью-Йорка з життя Керрі та її подруг. Гіди, які будуть супроводжувати гостей на маршруті, розкриють чимало секретів і історій зі зйомок серіалу, а також дадуть докладну інформацію про місцях та закладах Манхеттена, які відіграли не останню роль у долі героїв фільму.

Зокрема, туристи побачать міський особняк, в якому впродовж багатьох сезонів жила Керрі, постійне місце для дружніх посиденьок - ресторан Pastis і улюблений Самантою клуб SoHo House. Увечері гості зможуть відпочити в лобі-барі готелю, де їм запропонують оригінальні коктейлі для справжніх шанувальників і знавців серіалу і фільму: коктейль Simply Mr. Big - подвійна горілка з льодом, оливками і цибулею, класичний Carrie Cosmo - суміш грейпфрутової горілки, імбирного лікеру, соку журавлини і лайма, Clearly Charlotte, що поєднує в собі джин, жовтий лікер шартрез зі спіраллю з огірка, Miranda Takes Manhattan - традиційний коктейль " Манхеттен "з зухвалим міксом гіркого і солодкого апельсина, а також Samantha's Forbidden Apple з кальвадосом, яблучної горілкою, настоянкою кориці і додаванням яблучного і гранатового соку.

Крім того, кожен гість отримає в подарунок DVD з першим повнометражним фільмом "Секс у великому місті".

Пропозиція дійсна з 1 травня по 6 вересня. Вартість залежить від категорії номера і починається від $ 1850. Додаткові ночі можуть бути заброньовані за стандартними тарифами. У вартість входять: розміщення протягом однієї ночі з американським сніданком на двох; екскурсійний тур по місту на лімузині для групи чисельністю не більше п'яти осіб; DVD і коктейлі (по одному кожного виду) у лобі-барі готелю. У ціну не включені податки та сервісні збори. Бронювання повинно здійснюватися не пізніше ніж за тиждень до приїзду гостей, говориться в прес-релізі.



готель Mandarin Oriental 5 *
03 апреля 2010, 22:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт