» Отдых » Новости туризма

У кафе Загреба можна розплатитися молитвою

    всего 84291 отеля

У кафе Загреба можна розплатитися молитвою

Туристичний офіс Загреба на своєму сайті рекомендує гостям міста відвідати "духовне кафе" Jedro при церкві Sveta Mati Slobode в парафії Святого Духа в кварталі Jarun. Тут за напої розплачуються не кунами або євро, а молитвами.

Так, за найдорожчий напій, "Кока-Колу", відвідувачі "платять" п'ятьма молитвами "Слава Отцю і Сину і Святому Духу" і "Радуйся, Маріє!", А кава з молоком обійдеться в три "Отче наш". Якщо ж відвідувач побажає випити пива або гемішт (біле сухе вино з мінеральною водою) за рахунок Всевишнього, то отримає відмову, оскільки алкоголь, як і сигарети, тут заборонений.

Схоже, що молитви виявилися більш твердою валютою, ніж хорватські куни: якщо на момент відкриття кафе налаштовувало тільки шістьма столиками, то зараз їх налічується вже 20, одночасно у залі можуть знаходитися 60-80 гостей. Відвідувачів обслуговують чотири-п'ять офіціантів-волонтерів, а фінансування закладу здійснюється за рахунок приходу і спонсорів.

В даний час кафе відкрито для всіх бажаючих по неділях після меси з 13. 00 до 14. 00. У планах приходу - продовжити час роботи закладу, оскільки кількість його відвідувачів неухильно зростає, пише Jutarnji list.
27 июня 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт