» Отдых » Новости туризма

Новий проект в Хорватії для надання допомоги туристам

    всего 84291 отеля

Новий проект в Хорватії для надання допомоги туристам

У Хорватії розпочав роботу проект Croatia Call, спрямований на те, щоб зробити відпочинок в країні більш комфортним і безпечним. Він включає дві послуги, що припускають допомогу по телефону та виїзд рятувальників на місце події.

Перша послуга, 144 Croatia Safety Call, передбачає консультацію по телефону. Зателефонувавши з мобільного на короткий номер 144, турист може на своїй рідній мові повідомити про те, що трапилося, і отримати докладну інформацію та поради. Послугу можна придбати на певну кількість днів.

Інша послуга, GPS Safety Button, буде корисна любителям активного відпочинку - альпіністам, яхтсменам, а також літнім людям, що відчувають проблеми зі здоров'ям, і інвалідам. Приобретающему її абоненту видається пристрій, при активації якого автоматично визначається його місце розташування, завдяки чому фахівці зможуть швидко зреагувати і надати необхідну допомогу. Вартість послуги складає 1,6 євро в день для людини, ціна "сімейної карти" - 2 євро в день. За резервацію на більш тривалий період передбачена знижка.

Придбати послуги можна через сайт Croatia Call, говориться в прес-релізі Хорватського туристичного співтовариства.
10 июля 2012, 13:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт