» Отдых » Новости туризма

На Сицилії з'являться два нових гольф-готелю

    всего 84291 отеля

На Сицилії з'являться два нових гольф-готелю

У першій половині 2012 року на Сицилії з'являться два нових гольф-готелю - Corinthia Taormina Golf Resort і Wyndham Catania Golf Resort. Перший займе площу 616 000 квадратних метрів на території мальовничого національного парку Алькантара в районі Джіардіні-Наксос (Giardini Naxos). Гостям запропонують відпочинок у 130 комфортабельних п'ятизіркових номерах і 158 резиденціях з видом на поле для гольфу міжнародного рівня на 18 лунок.

До послуг постояльців готелю будуть два ресторани, три бари, відкритий і закритий басейни, оздоровчий клуб, spa-центр, шість переговорних кімнат і парковка на 350 машин. Готель розташується в 1,5 кілометрах від популярних пляжів Таорміна, в 35 кілометрах від міжнародного аеропорту Catania і приблизно на такій же відстані від міста Мессіна, пише AsiaTravelTips.

П'ятизірковий готель Wyndham Catania Golf Resort займе територію більше 880 тисяч квадратних метрів і буде розташований в муніципалітеті Карлентіні (Carlentini), між містами Катанія (Catania ) і Сіракузи (внесений до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО).

У готелі буде 192 номери і 224 резиденції поруч з полем для гольфу міжнародного класу на 18 лунок. Гості зможуть скористатися двома ресторанами, трьома барами, оздоровчим клубом та spa-салоном, сауною, фітнес-центром, відкритим і закритим басейнами, магазином сувенірів, магазином з продажу приладдя для гри в гольф, залом прийомів і двома переговорними кімнатами. Готель буде знаходитися в 8 кілометрах від міжнародного аеропорту Catania і в 40 кілометрах від міста Сіракузи.
27 июня 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт