» Отдых » Новости туризма

Філармонія Міккі-Мауса відкриється в токійському Діснейленді

    всего 84291 отеля

Філармонія Міккі-Мауса відкриється в токійському Діснейленді

24 січня 2011 року в токійському Діснейленді відкриється "Чарівна філармонія Міккі-Мауса" (Mickey's PhilharMagic). Це театр, у якому будуть використовуватися фірмові 3D-технології студії Disney, а також різноманітні спецефекти. Усередині гості зможуть послухати концерт у виконанні оркестру, яким диригує сам Міккі-Маус.

На початку шоу інший диснеївський герой - Дональд Дак - розповість глядачам про таких популярних фільмах студії, як "Русалонька", "Пітер Пен", "Красуня і Чудовисько", "Король Лев" і "Аладдін", повідомляє Examiner.

Спецефекти і 3D-технології перетворять уявлення в головне шоу токійського Діснейленда. Наприклад, гості зможуть на собі відчути захват від польоту на килимі, який випробували Аладдін і Жасмин в класичному диснеївському мультфільмі. Досягнення ефекту польоту можливо завдяки сильному вітру, який дме на глядачів, і величезному екрану, на який проектується зображення.

"Чарівна філармонія Міккі-Мауса" розміститься поруч з магазином Harmony Faire. Театр буде розрахований на 454 гостей. Кожне шоу триває 11 хвилин. Подібні атракціони також з'являться в ряді інших Діснейлендів.
26 июня 2010, 12:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт