» Отдых » Новости туризма

Греція офіційно відкрила кордони для туристів з України вимоги до відпочиваючих

    всего 84291 отеля

Греція офіційно відкрила кордони для туристів з України вимоги до відпочиваючих

Греція відкривається для іноземних туристів з 14 травня після карантину, туристи повинні дотримуватися ряду вимог.

Тепер не потрібно буде дотримуватися карантину, проте треба буде пред'явити довідку про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Також може бути пропуском для в'їзду документ, який підтверджує, що людина вже перехворів COVID-19.

Раніше ми писали, що в Греції покращилася ситуація з коронавируса. Тому в країні послабили обмеження - наприклад, дозволили відвідувати.

Однак все одно на їх території все одно необхідно дотримуватися відповідних заходів:
  • парасольки повинні розташовуватися один від одного на відстані 4 метри;
  • персонал пляжів перевіряти на наявність вірусу;
  • залишається обов'язкова дезінфекція.


Які вимоги до туристів для в'їзду в Грецію

Умови для в'їзду в Грецію передбачають чотири пункти.

  1. необхідно заповнити електронну форму PLF (Passenger Locator Form) на електронну адресу travel.gov.gr з контактною інформацією українських громадян в Греції до їх прибуття в цю країну. Так, підтвердження заповнення електронної форми PLF, яка автоматично направляється пасажиру по електронній пошті системою, вважається за необхідне проїзним документом. Дійсна форма PLF з QR-кодом вважається необхідною для в'їзду на будь-якому в'їзному пункті.




  2. еобходимо подати сертифікат про щеплення проти COVID-19, зробленої щонайменше за 14 днів до в'їзду. Сертифікат повинен бути англійською мовою і виданий державним органом відповідно до законодавства.

    У сертифікаті, зокрема, вказується ім'я особи, вказане в паспорті, тип введеної вакцини, кількість доз і дата їх введення, або негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений за останні 72 години до прибуття в Грецію в лабораторії країни походження або транзиту. Приватні лабораторії для тестування повинні бути сертифіковані компетентним національним органом.

    Крім того, в сертифікаті може бути інформація про перенесеної хвороби або позитивний результат ПЛР-тесту або тесту на антиген, зроблених від двох до дев'яти місяців після дати хвороби, зазначеної в сертифікаті.

    Цей пункт обов'язково також поширюється на неповнолітніх: від п'яти років і старше.


  3. зазначені вище документи для в'їзду подаються туристами персоналу грецької поліції або представникам Генерального Секретаріату Цивільного захисту для перевірки дійсності і обгрунтованості.




  4. повітряні і судноплавні компанії, а також автомобільні і залізничні транспортні компанії зобов'язані перевірити туриста перед посадкою, підтвердити наявність у нього необхідних документів, зазначених в пунктах 1 і 2, і в разі порушення цього зобов'язання, повинні репатріювати пасажира за власні кошти. < / li>
14 мая 2021, 18:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт