» Отдых » Новости туризма

Туреччина скасовує ПЛР-тести для авіапасажирів з України через пару днів

    всего 84291 отеля

Туреччина скасовує ПЛР-тести для авіапасажирів з України через пару днів

Влада Туреччини скасовуює з 15 травня обов'язкові ПЛР-тести для пасажирів, які летять з України, хоча спочатку планувалося скасування з 17 травня.

Раніше турецька авіакомпанія "Турецькі Авіалінії" (Turkish Airlines) помилково повідомила авіапасажирів про скасування з 15 травня, а на туристичній виставці в Києві про скасування з 17 травня, якраз після свят в Туреччині. Але мабуть передумали і вирішили все ж скасувати з 15 травня.

Доступність поїздок за кордон поступово відновлюється для українських туристів. Повідомив міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

З 15 травня пасажирам, які летять до Туреччини з України, не потрібно пред'являти результати ПЛР-тестування. Уряд Туреччини скасовує цю вимогу.

За його словами, декларація про наміри, підписана на початку травня між Україною і Туреччиною, - має перші результати. Ткаченко зазначив, що "світ вже не буде таким, як раніше. Але, якщо можна, дотримуючись норм безпеки, хоча б частково повертатися до звичних колись реалій - цим варто користуватися".

Крім українців, скасування тестування також буде стосуватися пасажирів з Китаю, В'єтнаму, Австралії, Нової Зеландії, Сінгапуру, Таїланду, Південної Кореї, Японії, Великобританії, Латвії, Люксембургу та Естонії.
13 мая 2021, 13:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт