» Отдых » Новости туризма

Курортний острів Таїланду буде приймати туристів, незважаючи на більш серйозну спалах COVID-19

    всего 84291 отеля

Курортний острів Таїланду буде приймати туристів, незважаючи на більш серйозну спалах COVID-19

Незважаючи на те, що Таїланд намагається стримати найсерйознішу спалах COVID-19 з початку пандемії, курортний острів Пхукет відкривається для туристів. Він стане доступний для мандрівників вже з 1 липня.

Національна група з питань туризму підтвердила графік відновлення роботи курортного острова Пхукет. З 1 липня на острові скасують обов'язковий двотижневий карантин для вакцинованих туристів.

Профільний комітет також схвалив відкриття 9 інших популярних напрямків, зокрема Бангкок і Чіангмай. Це повинно відбутися вже з 1 жовтня. А з січня, ослаблення можуть торкнутися і решти Таїланду.

Успіх цих планів залежить від здатності кожної провінції забезпечити охоплення вакцинацією 70% жителів і працівників сфери гостинності, сказала Трайсурі. Незабаром, уряд прискорить програми вакцинації, "щоб завоювати довіру як населення, так і іноземних туристів, - зазначила представниця уряду Трайсурі Тайсаранакул.

Зауважимо, що раніше в Таїланді затвердили "дорожню карту" по відкриттю шести основних туристичних провінцій для вакцинованих іноземних туристів.

Зараз всі туристи, які прибувають до Таїланду, повинні пройти обов'язковий карантин за свій рахунок в одній з готелів, яку визначила держава Таїланд. Для тих, хто не пройшов вакцинацію від коронавируса, термін карантину становить мінімум 10 днів.
08 мая 2021, 20:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт