» Отдых » Новости туризма

В Єгипті введено надзвичайний стан

    всего 84291 отеля

В Єгипті введено надзвичайний стан

У зв'язку з терактами, здійсненими 9 квітня в єгипетських містах Танта і Олександрія та призвели до загибелі більше 40 чоловік, президент Єгипту Абдель Фаттах ас-Сісі ввів в країні режим надзвичайного стану. Він триватиме три місяці.

Як повідомляє Lenta.ru, глава держави запевнив, що сили безпеки активізували зусилля з переслідування злочинців. Крім того, єгипетський лідер оголосив про створення Вищої ради по боротьбі з тероризмом.

Поточна ситуація в Єгипті може вплинути на відкриття цієї країни як напрямки для російських туристів - саме питання безпеки гостей є ключовими в переговорах російський і єгипетської сторін. В даний час авіасполучення між Єгиптом і Росією перервано з ініціативи російської влади. Нагадаємо, Єгипет був, нарівні з Туреччиною, найпопулярнішим місцем відпочинку російських туристів. До Туреччини туроператори відправляють росіян на відпочинок з осені минулого року, при тому, що Єгипет залишається закритий для масового туризму.
10 апреля 2017, 08:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт