» Отдых » Новости туризма

Португальська аеропорт назвали на честь Кріштіану Роналду

    всего 84291 отеля

Португальська аеропорт назвали на честь Кріштіану Роналду

Аеропорт острова Мадейра в Португалії перейменований на честь знаменитого футболіста, нападаючого португальської збірної Кріштіану Роналду - назва Aeroporto Internacional Cristiano Ronaldo урочисто присвоєно йому вчора. У будівлі аеропорту представлений бюст футболіста.

Роналду був присутній на церемонії перейменування, повідомляє Інтерфакс. "Я пишаюся своїм корінням, своєю батьківщиною", - заявив він. Кріштіану Роналду народився в 1985 році в столиці острова Мадейра - місті Фуншал, який знаходиться в 16 кілометрах від аеропорту. У місті встановили бронзовий пам'ятник, відкрили музей на його честь, а також назвали одну з площ ім'ям футболіста.

Ідея про перейменування аеропорту Мадейри викликало дискусії в суспільстві. Не всі були згодні з таким способом увічнити ім'я бомбардира збірної Португалії. Кріштіану Роналду є кращим нападаючим португальської збірної за всю її історію - він забив у складі збірної 71 гол. Крім численних клубних досягнень, досягнутих в "Реалі" і англійському "Манчестер Юнайтед", у нього були і особисті: в 2016 році він отримав свій четвертий "Золотий м'яч" і вдруге за кар'єру був визнаний кращим гравцем Європи.
30 марта 2017, 08:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт