» Отдых » Новости туризма

У Turkish Airlines - безкоштовний інтернет на рейсах в США

    всего 84291 отеля

У Turkish Airlines - безкоштовний інтернет на рейсах в США

Авіакомпанія Turkish Airlines зробила з 31 березня безкоштовним доступ в інтернет з мобільних телефонів на своїх рейсах в США. Пропозиція викликано чинним з минулого тижня забороною на провезення будь-який інший електронної техніки в ручній поклажі на рейсах в США.

Тим самим Turkish Airlines намагається мінімізувати незручності для своїх пасажирів, завдані забороною. Нові правила, в яких багато хто підозрює комерційну складову, стали конкурентною перевагою для авіакомпаній, чиї базові аеропорти не порушені забороною. У той же час Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, Royal Jordanian і інші перевізники регіону з великою ймовірністю зіткнуться з падінням продажів на американському напрямку через заборону, а тому намагаються змікширувати його наслідки.

Не цілком ясно, чи надається безкоштовний інтернет при зворотних перельотах з США, на яких заборони на ноутбуки та планшети в ручній поклажі не існує - як видно, немає. Крім того, на американських рейсах Turkish Airlines з кінця березня видаються нові навушники бортової системи розваг (на інших маршрутах вони стануть доступні з травня). Нагадаємо, що Turkish Airlines і Emirates на рейсах в сторону США (а Turkish Airlines - і Великобританії) також організували спеціальний сервіс здачі великих електронних пристроїв в окреме багажне сховище безпосередньо перед посадкою в літак в Стамбулі або Дубаї. Як відомо, британський заборона стосується прямих вильотів до Великобританії з 6 країн - Туреччини, Лівану, Йорданії, Єгипту, Тунісу та Саудівської Аравії. Американський діє з суботи 25 березня включає прямі рейси в США з Туреччини, ОАЕ, Катару, Йорданії, Єгипту, Саудівської Аравії, Кувейту і Марокко. Причини розбіжностей неясні. Американський заборона стосується всього, крім мобільних телефонів і медичного електронного обладнання. Британський заборона вимагають здавати в багаж усі електронні пристрої розмірами більше ніж 16 х 9,3 х 1,5 сантиметра - тобто все ноутбуки, нетбуки, планшети, DVD-плеєри, електронні книги тощо, а також ігрові електронні пристрої, що перевищують вищезгадані розміри. Turkish Airlines стверджує, що фотоапарати везти до Великобританії в ручній поклажі можна, однак прямих підтверджень цьому в британських джерелах знайти поки не вдалося.

Формально заборона стосується тільки прямих рейсів з цих країн в США або Великобританії. Однак він застосовується також і до трансферним пасажирам, наступним через порушені забороною країни (наприклад, летять по маршруту Єкатеринбург - Стамбул - Лондон або Бангкок - Доха - Чикаго). При цьому від трансферних пасажирів (крім клієнтів Turkish Airlines і Emirates) вимагають здавати електроніку в багаж уже в аеропорту початкового вильоту, що створює колосальний ризик її пошкодження або банальної крадіжки в будь-якому з аеропортів маршруту - тим більше, що у частини пасажирів може просто не бути з собою валізи для здачі цих пристроїв в багаж.
30 марта 2017, 17:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт