» Отдых » Новости туризма

Голландський квітковий парк Кекенхоф відкриє сезон 23 березня

    всего 84291 отеля

Голландський квітковий парк Кекенхоф відкриє сезон 23 березня

23 березня відкриється короткий щорічний сезон в знаменитому голландському парку квітів Кекенхоф , розташованому поблизу Амстердама. Щорічно за два місяці роботи парку його відвідують 800 тисяч туристів, які приїхали помилуватися пишнотою мільйонів тюльпанів, гіацинтів, крокусів та інших весняних квітів.

У цьому році темою експозиції Кекенхоф став "Голландський дизайн". Наприклад, один з садів парку цієї весни буде присвячений Піту Мондріаном - знаменитому нідерландському абстракціоніста. Квіти в саду Мондріана висадили у вигляді яскравих кольорових квадратів і прямокутників, що стали візитною карткою художника. Дизайну буде присвячена і виставка квітів у павільйоні Оранж-Нассау. Парк буде доступний для відвідувань до 21 травня.

Парк Кекенхоф знаходиться в місті Ліссе (Lisse) , в 30 кілометрах на північний захід від Амстердама. Дістатися до парку можна з аеропорту Schiphol на автобусі №858, який відправляється кожні 15 хвилин, а також на автобусах з Амстердама, Гааги і Лейдена. Вартість вхідного квитка для дорослих становить 16 євро, дитячого (з 4 до 11 років) - 8 євро, діти до 3 років проходять безкоштовно. Кекенхоф відкритий з 8:00 до 19:30, каси закриваються в 18:00.
02 марта 2017, 15:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт