» Отдых » Новости туризма

Влітку в Дубаї з'явиться літаюче безпілотне таксі

    всего 84291 отеля

Влітку в Дубаї з'явиться літаюче безпілотне таксі

Управління по дорогах і транспорту (RTA) Дубая успішно завершило випробування пасажирського дрона, який стане першим в світі літаючим безпілотним таксі. Літальний апарат під назвою EHANG184 почне перевозити людей по емірату вже в липні цього року.

Пасажири таксі зможуть пересуватися по заздалегідь визначеними маршрутами, точки яких нанесені на карту, що відображається на сенсорному дисплеї усередині дрона - користувачеві досить буде вибрати потрібний пункт призначення. Транспортний засіб буде працювати в автоматичному режимі під управлінням центру наземного контролю.

За словами глави RTA Маттар Аль Тайера, при проектуванні і виготовленні EHANG184 були враховані найвищі вимоги до безпеки. Транспортний засіб оснащено вісьмома основними гвинтами. У разі будь-яких збоїв в одній з систем управління, резервна система буде здатна контролювати та безпечно керувати дроном до заданої точкі.EHANG184 призначений для польоту протягом максимум 30 хвилин при максимальній крейсерській швидкості 160 км / год, а його стандартна швидкість становить 100 км / ч. Дрон важить близько 250 кг і 360 кг разом з пасажиром. Максимальна крейсерська висота польоту повітряного таксі - 900 метрів. Літальний апарат призначений для роботи практично в будь-яких кліматичних умовах, проте в дощ вильоти здійснюватися не будуть.
28 февраля 2017, 10:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт