» Отдых » Новости туризма

Туніс має намір повернути собі колишню популярність

    всего 84291 отеля

Туніс має намір повернути собі колишню популярність

Уряд Тунісу вдячно російській владі за те, що після літнього теракту в Сусі вони не заборонили росіянам відвідувати цієї північноафриканської країни - про це заявила міністр туризму Тунісу Сальма Еллумі Рекік.

Туніс зараз робить все можливе, щоб повернути собі російських туристів, підкреслила міністр. Як повідомляє RATA-News, в 2015 році турпотік з Росії в Туніс скоротився на 80%: з початку року в цій країні побували лише 52000 росіян, у той час як роком раніше Туніс прийняв 243000 туристів з Росії.

Сальма Еллумі Рекік розповіла журналістам на прес-конференції в Москві про посилення заходів безпеки в аеропортах, курортних зонах і музеях. До туніським готелям пред'являється ряд жорстких вимог, за невідповідність яким вони можуть позбутися ліцензій. На кордоні з Лівій максимально посилено контроль.

У наступному році Туніс буде активно рекламуватися як туристичний напрямок для росіян. За словами пані Рекік, національний авіаперевізник Тунісу Tunisiair відкриє офіс у Москві і займеться відновленням регулярного авіасполучення між країнами.
15 декабря 2015, 13:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт