» Отдых » Новости туризма

Зимові розпродажі у Франції почнуться 6 січня

    всего 84291 отеля

Зимові розпродажі у Франції почнуться 6 січня

На більшій частині території Франції зимові розпродажі почнуться 6 січня 2016 в 8:00 і триватимуть шість тижнів - до 16 лютого. Багато туристів приїжджають до Франції саме в період розпродажів - знижки на всі види товарів до кінця розпродажі досягають 70%. Однак слід пам'ятати, що і вибір до цього часу істотно скорочується.

У ряді регіонів Франції і французьких заморських територій дати початку зимового періоду знижок зміщені. Зокрема, в департаментах Мерт і Мозель, Мозель, Мез, Вогези (Лотарингія), а також у Французькій Гваделупі він розпочнеться 2 січня і триватиме до 12 лютого, на Сен-Мартен розпродажі пройдуть з 20 січня по 2 березня. На Сен-Бартельмі і Сен-Мартені період знижок офіційно розпочнеться лише 7 травня, так як ці острови знаходяться в південній півкулі. У Французькій Гвіані, на Корсиці й Мартініці цьогоріч встановлені ті ж дати розпродажів, що й у Франції - з 6 січня по 16 лютого.
11 декабря 2015, 14:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт