» Отдых » Новости туризма

Туреччина розробила нову програму розвитку туризму

    всего 84291 отеля

Туреччина розробила нову програму розвитку туризму

Туреччина нещодавно була удостоєна премії World Travel Awards -2012 як найкраще туристичне напрямок в Європі. Крім того, вона була відзначена ще в 14 номінаціях, у тому числі, за кращі готелі, кращий національний туристичний офіс і т. д. Премія World Travel Awards вручається на основі індивідуального голосування професіоналів галузі з 171 країни світу. Нинішня нагорода стала підтвердженням того, що за останні роки Туреччина досягла видатних результатів у розвитку туризму, увійшовши до числа провідних туристичних країн світу. З показником в 31,4 млн. туристів у 2011 році вона піднялася на шосту сходинку світового рейтингу. За перші дев'ять місяців 2012 року нинішнього року в Туреччині побувало на 0,5 % туристів більше, ніж торік - всього 25,75 млн. чоловік. У найближчі роки Міністерство культури і туризму планує зосередитися не так на збільшенні потоку, а на його якісному зростанні.

Як сказано в новій програмі розвитку туризму, велику увагу буде приділено зміцненню туристичного бренду Туреччини та диверсифікації продуктів. Спеціально для короткострокового відпочинку буде представлено ряд нових напрямів. Найбільшу підтримку отримають такі види туризму, як культурний, гольф, зимовий, конгресовий, молодіжний, оздоровчий та еко туризм. Туреччина планує також почати більш активну рекламу на міжнародному ринку. Міністерство культури і туризму розмістить рекламні білборди на головних вулицях світових столиць - на Таймс сквер у Нью Йорку, Пікаділлі в Лондоні, центрі Sony в Берліні, а також у центрі Мілана, Буенос Айреса і Москви. Крім того, реклама країни з'явиться в найпопулярніших газетах і журналах світу, рекламний контракт буде також укладено з футбольним клубом «Ліверпуль ».

Одночасно Туреччина активізує своє просування в арабському світі. У країні зростає число туристів- мусульман. За даними турецького міністерства туризму, в період 2011-2012 рр.. кількість мандрівників тільки з Саудівської Аравії збільшилося на 151%, перевищивши 42 тис. чоловік. Відомство стверджує, що в країні зараз нараховується 18 мусульманських готелів, проте фахівці галузі називають удвічі більшу цифру. Наприклад, в Стамбулі зараз їх три, незабаром з'явиться ще один - рівня 5 *.

За повідомленнями турецьких ЗМІ, катарська інвестиційна група Retaj оголосила про плани вкласти $ 500 млн. у будівництво мусульманських готелів в Туреччині. Експерти високо оцінюють потенціал цього сегмента туризму. Згідно з дослідженням, яке в 2012 році провели спеціалізуються на мусульманському ринку американська компанія DinarStandard і сінгапурське агентство Crescentrating, він оцінюється в $ 126 млрд.
11 октября 2013, 20:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт