» Отдых » Новости туризма

Іспанський готель запрошує розкрити злочин

    всего 84291 отеля

Іспанський готель запрошує розкрити злочин

28 вересня постояльцям історичного готелю Parador, розташованого на території національного парку Лас - Каньядас -дель - Тейде на Тенеріфе, належить захоплююча пригода в жанрі детективу.

Тут відбудеться незвичайний захід на честь Агати Крісті, повідомляє BuenaEspana. Гостей чекає вечеря, повний секретів, таємниць і розваг. Під час трапези будуть відбуватися незвичайні і захоплюючі події, за результатами яких потрібно розкрити загадкове " вбивство " і з'ясувати, чи був злочинцем мажордом, шеф- кухар або інший мешканець готелю. Вартість вечері складе 40 євро з людини. Тим, хто хоче залишитися в готелі на ніч, проживання обійдеться в 60 євро з людини з урахуванням сніданку.

У минулому Агата Крісті ховалася на Тенеріфе від настирливої ​​уваги преси, яка переслідувала " королеву детективів " у зв'язку з її сімейними проблемами. Крім того, тут вона дописала свої два романи - " Таємничий містер Кін " і " Таємниця " Блакитного поїзда ".

Що лежить в центрі острова Тенеріфе Лас - Каньядас -дель - Тейде ( Las Cañadas del Teide ) отримав статус національного парку в 1954 році, в 2007 році був проголошений ЮНЕСКО Всесвітньою спадщиною, а також став одним з " 12 скарбів " Іспанії.
18 сентября 2013, 16:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт