» Отдых » Новости туризма

У Борисполі через місяць закриють термінал F

    всего 84291 отеля

У Борисполі через місяць закриють термінал F

Міжнародний аеропорт Бориспіль планує закрити термінал F, заявив гендиректор підприємства Олексій Кочанов.

Він розповів, що цей термінал приймає лише кілька рейсів на день. " Тому аеропорту накладно його утримувати. Тим більше, що термінал знаходиться у віддаленості від всієї інфраструктури. До того ж, коли термінал F будували, то передбачали, що в разі відкриття іншого терміналу, такого як D, термінал F буде закрито " , - пояснив качанів, додавши, що зараз розглядається можливість перепрофілювання терміналу F у вантажний порт.

За словами прес - секретаря аеропорту Оксани Ожигової, термінал F буде закрито вже з 27 жовтня 2013 року в зв'язку з переведенням міжнародних рейсів в термінал В. Вона зазначає, що таке рішення дозволить ефективніше використовувати інфраструктуру аеропорту.

Примітно, що в березні поточного року тодішній гендиректор аеропорту Бориспіль Антон Волов заявляв, що термінал F буде обслуговувати лоукост. " Ми побудували новий термінал D, в який переведемо всі свої основні міжнародні рейси. У нас звільниться термінал F, і у відповідності з нашим довготривалим стратегічним планом ми зможемо його повністю віддати під лоукости, запропонувавши для цих компаній новий продукт " , - сказав тоді Волов. Качанів очолив Бориспіль в кінці липня, раніше він керував повітряною гаванню Одеси.
19 сентября 2013, 17:29
http://korrespondent.net/business/companies/1605216-v-borispole-cherez-mesyac-zakroyut-odin-iz-terminalov





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт