» Отдых » Новости туризма

В Абу - Дабі відкрився готель Dusit

    всего 84291 отеля

В Абу - Дабі відкрився готель Dusit

В Абу - Дабі (ОАЕ ) прийняв перших гостей розкішний готель тайської готельної мережі Dusit. На честь відкриття Dusit Thani Abu Dhabi пропонує акцію - три ночі за ціною двох.

Як повідомляє прес -служба готелю, Dusit Thani Abu Dhabi розташований в 37- поверховому будинку в 20 хвилинах їзди від аеропорту і в десяти хвилинах від Національного виставкового центру Абу - Дабі. Він пропонує гостям 402 просторих номери і 131 апартаменти з обслуговуванням. Оздоблення розкішних кімнат поєднує в собі тайські, арабські і європейські традиції. З панорамних вікон номерів відкриваються мальовничі види міста.

У готелі діє фірмовий ресторан тайської кухні Benjarong, бістро Capital Grill, ресторан з концепцією сучасної міської кухні Urban Kitchen, де сервірують у форматі шведського столу, і бар The Orchid. Крім того, тут відкрито гастрономічний бутик Dusit Gourmet, де крім інших делікатесів представлені шедеври від шеф - кондитера готелю.

Також в інфраструктуру комплексу входить фітнес- клуб DFiT, розташований на 19-му поверсі, парна, сауна, великий відкритий басейн з терасою безпосередньо на даху хмарочоса і спа - центр Namm Spa. Вартість проживання в новому готелі - від $ 258 за двомісний номер на добу.
19 сентября 2013, 10:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт