» Отдых » Новости туризма

Нові велоекскурсії по Менорке

    всего 84291 отеля

Нові велоекскурсії по Менорке

На іспанському острові Менорка, що входить до Балеарський архіпелаг, розроблено чотири нових велосипедних маршруту. Вони отримали назву Pedals de Menorca ( " Педалі Менорки " ). Траси охоплюють більшість природних, історичних і гастрономічних пам'яток острова.

Протяжність першого маршруту складає 40 кілометрів. Він починається в Сьюдадела (Ciutadella), проходить уздовж бухт Macarella і Galdana, перетинає складний трекинговий ділянку в районі Camí de Cavalls до Баніаласа ( Binigaus ) і однойменного яру, який славиться мальовничими пейзажами, і тягнеться на північ до Es Mercada.

Довжина другої траси - 50 кілометрів. Що відправилися по ній туристи побачать вершину Монте- Торо ( Monte Toro ), а також селища і села регіонів Алахор ( Alaior ), Кала - ен- Портер ( Cala en Porter ) і Маон ( Mahón ).

Третій маршрут пролягає по східній стороні і північному узбережжю острова через екопард S'Albufera des Grau - основну биосферную резервацію Менорки - і закінчується в Феррерьясе ( Ferreries ).

Четверта траса тягнеться від Феррерьясеа повз старовинного замку Santa Águeda і Ets Alocs і фінішує в Сьюдадела.

Туристи можуть варіювати дати екскурсій і вибирати варіанти розміщення в готелях та котеджах. Під час подорожі вони також отримають можливість спробувати страви національної кухні, пише BuenaEspana.

Отримати детальну інформацію та замовити екскурсію можна на сайті Pedals de Menorca.
24 декабря 1999, 10:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт