» Отдых » Новости туризма

У Донецьку відкрито нові термінали аеропорту та вокзалу

    всего 84291 отеля

У Донецьку відкрито нові термінали аеропорту та вокзалу

У середині травня в Донецьку відкрито нові термінали на залізничному вокзалі та в аеропорту. Відкриття приурочене до починається через кілька тижнів чемпіонату Європи з футболу EURO 2012.

Новий термінал аеропорту радикально відрізняється від старої радянської споруди, в якій пасажири змушені були особисто забирати багаж з візків і випробовували ряд інших незручностей. Новобудова має п'ять телетрапів, 38 стійок реєстрації, 42 кабіни паспортного контролю. Загальна площа терміналу - 58 тисяч квадратних метрів, пропускна здатність - 3100 пасажирів на годину. Поки він обслуговує тільки частину міжнародних рейсів, проте в середині літа туди будуть переведені всі рейси, включаючи внутрішні.

Залізничний вокзал одержав на додаток до існуючої будівлі радянських часів більш сучасний термінал. Він розташований праворуч від старого ( який також оновлений ). З обох будівель до платформ ведуть нові конкорсу.
21 декабря 1999, 19:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт