» Отдых » Новости туризма

На Україну заборонено ввозити марганцівку

    всего 84291 отеля

На Україну заборонено ввозити марганцівку

Калію перманганат, також відомий як " марганцівка ", внесений українськими законодавцями до переліку наркотичних засобів. Всім в'їжджають на територію України слід знати про відповідальність за провезення даної речовини.

Про це 14 червня поінформувала прес-служба державного прикордонного контролю (ЦПК) Білорусії, підкресливши, що порушення правил зберігання і перевезення марганцівки через кордон можуть бути кваліфіковані українськими правоохоронними органами як " контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів " (ч. 1 ст. 305 Кримінального кодексу України).

У Білорусії калію перманганат можна вільно придбати в будь-якій аптеці. На проблему провезення марганцівки на Україну ЦПК Білорусії звернув увагу кількома днями раніше, повідомляє Regnum. 9 червня проїжджала через білорусько-український кордон громадянка України добровільно повідомила про те, що везе перманганат калію, пред'явивши близько 100 пакетиків марганцівки білоруського виробництва. Вилучений товар і саму мандрівницю передали співробітникам управління СБУ в Чернігівській області, які проведуть відповідні слідчі дії.

Ось цікаво те, що в аптечці водія марганцівка продається.
17 июня 2013, 13:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт