» Отдых » Новости туризма

Євпаторія піклується про комфорт відпочиваючих

    всего 84291 отеля

Євпаторія піклується про комфорт відпочиваючих

На зупинках громадського транспорту в Євпаторії встановлені інформаційні карти міста для туристів. На них нанесені маршрути автобусів, тролейбусів і трамваїв, а також пам'ятки.

Карти з'явилися на 25 зупинках. Надалі на них передбачається наносити й інші об'єкти з урахуванням побажань відпочиваючих - заправні станції, супермаркети і так далі. Крім того, пункти очікування транспорту в центрі міста цього року оснащені інформаційними табличками з зазначенням назви зупинки і вулиці російською та англійською мовами, а також з номерами проходять автобусів, йдеться на сайті міністерства курортів і туризму Автономної Республіки Крим.

Як відзначають влади Криму, Євпаторія є найактивнішим регіоном, що робить все можливе, щоб забезпечити туристам комфортний відпочинок. Примітно, що, за даними дослідження, проведеного міністерством курортів Криму, кращими курортними регіонами визнані саме Євпаторія, а також Бахсічарайскій район і Саки.
17 июня 2013, 12:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт