» Отдых » Новости туризма

Новий корпус готелю Radisson відкрився в Алушті

    всего 84291 отеля

Новий корпус готелю Radisson відкрився в Алушті

Готельні група The Rezidor Hotel Group оголосила про відкриття другої черги готелю Radisson Resort & Spa в Алушті. У новому 10-поверховому корпусі - 146 номерів.

Готель почав приймати гостей навесні 2008 року. Тоді він міг запропонувати постояльцям 63 номери. З появою нової будівлі готельний комплекс, розташований на березі Чорного моря, налічує 209 кімнат різних категорій, в числі яких три президентські люкси.

Дизайн інтер'єрів нового корпусу створив шведський художник Крістіан Люндваль. Номери виконані в двох стилях: Ocean Style і Natural Cool. Всі кімнати обладнані безкоштовним Wi-Fi, підключенням до супутникового телебачення, кондиціонером, феном та міні-баром. У кожному номері є балкон з видом на море або місто.

В інфраструктуру готелю входять три відкритих басейну (включаючи басейн з дитячою секцією), власний пляж і парк, а також кілька ресторанів - кондитерська " Ваніль ", ресторан класичної кухні " Ла Веранда " та нові The Grilled і " Таврика " з відкритими терасами.

У новому сезоні в готелі відкриється спа-центр The Shore SPA з критим басейном, кількома видами саун і лазень (фінська, російська, хамам) та фітнес-центр.

У новому корпусі також розташований конференц-центр, обладнаний за останнім словом техніки. Багатофункціональний конференц-зал при необхідності можна розділити за допомогою перегородок. Він здатний вмістити до 300 делегатів, ще 4 зали розраховані на 45-100 учасників кожен, йдеться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання - від 189 євро за ніч при двомісному розміщенні.
11 июня 2013, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт