» Отдых » Новости туризма

У Вентспілсі знову можна пройти Стежкою джунглів

    всего 84291 отеля

У Вентспілсі знову можна пройти Стежкою джунглів

У Приморському парку, розташованому в латвійському місті Вентспілс, в середині травня після реставрації відкривається " Стежка джунглів ". Цей прогулянковий маршрут був створений в 2005 році, але більшість його дерев'яних елементів і конструкцій вже прийшло в непридатність.

Реставрація відслужили свій термін деталей обійшлася місту в 12,7 тисячі євро. Крім того, до відкриття стежки тут будуть встановлені стилізовані дерев'яні скульптури - звірі, пальми і сімейство Сімпсонів, повідомляє РІА "Новости ".

Вентспілс - портове місто в Латвії, лежить на північ від Лієпаї і на захід від Риги. Заснований в XIII столітті Тевтонським орденом, місто має безліч туристичних об'єктів, таких як замок Лівонського ордена або лютеранська церква. Пляжі Вентспілса удостоєні " Блакитного прапора " - курортного знака якості. Приморський парк - етнографічний музей під відкритим небом і популярне місце сімейного відпочинку.
07 мая 2011, 10:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт